• Alle producten
 • Alle producten
 • Alle producten

Tegelboren

 • Prijs
  - €
 • verpakt per
  0
 • boordiameter
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • lengte
  0
  0
  0
 • Categorie
  0
 • Voorraadstatus
  0
  0
  0
  0

Tegelboren kopen bij Breen Schoorl

Heeft u een opzetstuk voor uw tegelboor van diamant of blackpower nodig óf losse producten zoals een hardsteenboren set of een verstelbare gatenboor? Dan bent u bij Breen Schoorl aan het juiste adres. Wij beschikken over sets, soft keramische opzetstukken voor Bosch machines maar ook opzetstukken voor tegelboren van blackpower en diamant.

Diamant tegelboor

De dunwandige tegelboren van diamant zijn van goede kwaliteit waarmee je zonder probleem op efficiënte wijze alle wand- en vloer tegelsoorten kunt doorboren. Deze tegelboren zijn er in diverse maten, van 14 mm tot en met 130 mm. Wij beschikken in onze webshop over diamant tegelboren van 8, 18 en 50 mm. Daarnaast beschikken wij over zowel de Diamant tegelboor wax 6 en 8 6kt. Deze bevestig je eenvoudig op je boormachine door middel van de zeskant aansluiting en is voorzien van WAX voor koeling.  De wax smelt tijdens het boren en zorgt zo voor de koeling.
 

Blackpowder tegelboor

Wilt u zowel nat als droog kunnen boren? Dan beschikken wij over voldoende keuze uit Blackpowder tegelboren. De tegelboren (nat) hebben wij vanaf 6 mm. tot en met 35 mm. (2 stuks). Daarnaast beschikken wij ook over een blackpowder welke is voorzien van WAX koeling, deze tegelboor is eenvoudig te bevestigen op elke haakse slijper met M14 aansluitingen.  
 

Verstelbare gatenboor voor tegels (30 - 80 mm) 

Naast een tegelboor beschikken wij ook over een verstelbare gatenboor voor tegels. Deze is te verstellen tussen 30 - 80 mm. en geschikt voor alle handboormachines op boor- en snijvlak met HM bezet. Laat de machine op laag toerental draaien, enkel voor zachtgebakken tegels!

Tegel- en gatenboren bij Breen Schoorl

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan rustig rond in de webshop van Breen Schoorl. Voor een bedrag vanaf 100,- is de verzendig gratis en wanneer je voor 15:00 uur besteld proberen wij de bestelling de volgende dag bij u af te leveren. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de website of door te bellen naar: 072-5092897