• Alle producten
 • Alle producten
 • Alle producten

Noren

 • Prijs
  - €
 • Voorraadstatus
  0
  0
  0
  0
  0

Norenschaatsen bij Breen Schoorl 

Als het flink heeft gevroren kunnen de schaatsen weer uit het vet. Maar dan moet je ze natuurlijk wel hebben staan! Als je schaatsen nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij al behoorlijk behendig op het ijs? Dan zijn noren de perfecte schaatsen voor jou.


We hebben schaatsen met lederen voering of van synthetisch materiaal zoals nylon. Van veters tot straps. Van klassieke noren tot een meer sportievere uitvoering. We hebben het allemaal! De maatvoering begint bij 30 en loopt op tot 48. Ook hebben we voor alle maten verstelbare schaatsen. Ons aanbod is groot genoeg om ook voor jou de perfecte schaats te vinden!


Zandstra semi soft schaats

De Zandstra semi soft noren zijn één van de weinige schaatsen waar vermoeidheid en blaren tot het verleden behoren. De schoen geeft precies steun waar jouw voeten dat nodig hebben. Samen met het lage gewicht van de schoen is dit een zeer comfortabele schaats, zeker voor het lange afstandswerk. 


Het model van de schaats is laag en kan sluiten door de combinatie van veters, een gesp en velcostrap. De schaatsen zijn verkrijgbaar in maat 37 tot en met maat 48. 


De ijzers van de schaatsen zijn al geslepen. Je hoeft ze dus alleen nog te bestellen en je kan het ijs op! Verstelbare norenschaats junior

Deze norenschaats junior is dé perfecte schaats om het ijs mee op te gaan. Door de stevige schoen heeft je voet voldoende stevigheid. De schoen is in maat verstelbaar van 34 – 37. Gemaakt voor groeiende kinderen. De RVS noren zijn al geslepen, dus je kan gelijk het ijs op!


Norenschaatsen bij Breen Schoorl 

Norenschaatsen zijn verkrijgbaar in de webshop van Breen Schoorl. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan rustig rond in de webshop van Breen Schoorl. Voor een bedrag vanaf 100,- is de verzending van producten gratis en wanneer je het voor 15:00 uur besteld proberen wij de bestelling de volgende dag bij je af te leveren.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de website of door te bellen naar: 072-5092897