• Alle producten
  • Alle producten
  • Alle producten

Over ons

Geschiedenis
Firma Breen Schoorl vindt zijn oorsprong als petroleumhandel en is uitgegroeid tot een fysieke winkel en webshop met een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Met de webshop worden klanten bediend in heel Nederland! Wat niet is veranderd, is de locatie. Door de jaren heen hebben er meerdere uitbreidingen en verhuizingen plaatsgevonden, maar Schoorl is altijd de thuisbasis gebleven.

Familiebedrijf
Breen Schoorl is een echt familiebedrijf. In 1956 is het bedrijf door Eef Breen gestart als petroleumhandel. In 1976 is een ijzerhandel overgenomen, waarna schoonzoon Siem en dochter Lida als tweede generatie toetraden tot de firma. Inmiddels is de derde generatie zoon Robin en compagnon Remy aan het roer en zorgen hun samen voor het groeiende bedrijf en complete assortiment.

Ons bedrijf
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van sleutels & sloten, elektra, tuingereedschap, verf & kwasten, gereedschappen, ijzerwaren en machines. Onderhoud en reparatie van tuinmachines alsmede het repareren van powertools.