• Alle producten
  • Alle producten
  • Alle producten

SLEUTELKLUIS PUCK KEYSAFE

€179,20
Prijs per stuk, incl. btw
Model:
7368949
Beschikbaarheid:
Voorradig
Gratis verzending vanaf €100
Voor 15.00 uur besteld = morgen in huis
14 dagen bedenktijd

Sleutelkluis Puck Keysafe 


De Puck Keysafe is een mechanische sleutelkluis en wordt beveiligd met een viercijferige codecombinatie. Hiermee kun jij je sleutels veilig opbergen maar ook delen met vertrouwde contacten zoals gezinsleden, familie of bijvoorbeeld verzorgers. Deze SKG ** goedgekeurde sleutelkluis voldoet aan hoge inbraakweerstand en wordt geadviseerd door de politie. De sleutelkluis kan bevestigd worden aan de gevel van de woning en is door middel van de viercijferige code, welke je zelf kunt instellen, gemakkelijk te openen. Met de sleutelkluis kun je de sleutel van de woning veilig opbergen en voor familie, vrienden of verzorgers hoef je de deur niet meer te openen.

 

Om de cijfercode geheim te houden voor derden heeft de sleutelkluis een tweetal beveiligingen:

-       De sleutelkluis is voorzien van een anti meesleepkap. Deze kap voorkomt dat derden over je schouder mee kunnen kijken wanneer je de code invult.

-       Als je de beveiligingskap, waar achter de sleutel zich bevindt, opent verandert tevens ook de code. Hierdoor wordt de kans dat derden de code kunnen zien zeer gering.

 

Veiligheid gegarandeerd


De SKG certificering is het keurmerk voor hang- en sluitwerk dat bewezen heeft voldoende inbraakwerend te zijn. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van de sleutelkluis aan. De sleutelkluis puck keysafe kan gemonteerd worden op een stenen of betonnen muur. De sleutelkluis wordt compleet geleverd inclusief montagemateriaal en installatiehandleiding.

 

Sleutelkluis Puck Keysafe bij Breen Schoorl

 

De Sleutelkluis Puck Keysafe is verkrijgbaar in de webshop van Breen Schoorl. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan rustig rond in de webshop van Breen Schoorl. Voor een bedrag vanaf 100,- is de verzending van producten gratis en wanneer je het voor 15:00 uur besteld proberen wij de bestelling de volgende dag bij je af te leveren.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via de website of door te bellen naar: 072-5092897


Afmetingen (lxbxh)12 x 12 x 5,0 cm3,5 x 13,5 x 18,0 cm
Gewicht1340 gr.340 gr.
ClassificatieSKG** IKOB KE470SKG** IKOB KE470
Verpakking12,5 x 12,5 x 12,5 cm12,5 x 12,5 x 12,5 cm